Salta la navegació. Vés directament al contingut principal

Qui som

Menú secundari

Fi del menú secundari

  1. Inici
  2. Qui som

Qui som

Comença el contingut principal

Sumem experiència

CHC Energía naix en 2009, de l'associació de dos organitzacions que es complementen per a crear una companyia líder.

Senzillament, molt prop

CIDE SERVICIOS COMERCIALES, companyia que agrupa les activitats comercials de més de 200 xicotets distribuïdors d'electricitat, que aporten proximitat al client, experiència en el tracte humà i excel•lència en el servici. Un servici continuat i reconegut pels veïns de les poblacions on porten dècades proporcionant energia als llars, negocis, indústries.

HC Energía, empresa que pertany al grup EDP i present en tota la cadena de valor del sector de l'electricitat i el gas, lidera els índexs espanyols de satisfacció dels clients. La companyia, els orígens de la qual es remunten a principis del segle XX, aporta la seua experiència des de l'inici del mercat liberalitzat en 1998 en la venda d'energia, l'accés a l'energia elèctrica competitiva i a la tecnologia de gestió de clients més avançada.

Una nova companyia

D'aquesta fusió naix una nova companyia, CHC Energía, amb la força de la millor atenció als seus clients de sempre, amb la màxima experiència en comercialització i amb ofertes altament competitives. Perquè volem romandre al teu costat. Senzillament, molt prop.

CHC en xifres

Actualment CHC compta amb més de 150 oficines, està present en més de 1.600 poblacions i té més de 450.000 clients.

Fi del contingut principal